Offerte voor een tolk Contact Over tolk- en vertaalbureau tolkofferte

Over tolk- en vertaalbureau tolkofferte Tolkdiensten

Snel de juiste tolk voor elke opdracht en elk onderwerp

Tolk- en vertaalbureau tolkofferte verzorgt tolkdiensten naar alle talen. Wij schakelen een tolk in die deskundig is op het vakgebied van uw keuze, twee talen op moedertaalniveau beheerst én woonachtig is in de buurt van de opdracht. Op die manier minimaliseren wij de vergoeding voor reistijd en reiskosten. Onze tolkenservice is dan ook niet duur. De tolkendatabase van tolkofferte omvat meer dan 700 tolken in West-Europa. Er is er dus altijd wel een bij uw opdracht in de buurt. Zelfs voor zeldzame taalcombinaties kunnen wij op korte termijn in een tolk voorzien. Ook zoeken wij voor u de juiste tolk bij de juiste gelegenheid: van huwelijksreceptie tot EU-congres.

Als u ons belt (020-800 49 61) stellen onze projectmanagers u gerichte vragen, et als doel ervoor te zorgen dat het juiste type tolk gevonden kan worden: consecutief, simultaan of eventueel een gebarentolk. Ook kunt u bij ons vertalers op locatie boeken. Wij informeren u vooraf over wat er allemaal bij complexe of grote tolkopdrachten komt kijken.

tolkofferte respecteert gemaakte afspraken. U ontvangt van ons een formele orderbevestiging met de details van de opdracht. En bij complicaties hebben wij doorgaans een tweede tolk achter de hand. tolkofferte begeleidt uw opdracht van het begin tot het eind.


tolkofferte: Tolkdiensten

© 2018 Tolk- en vertaalbureau Tolkofferte.nl is een dochteronderneming van tolkdienst