Offerte voor een tolk Contact Over tolk- en vertaalbureau tolkofferte

Over tolk- en vertaalbureau tolkofferte Tolkdiensten verschillende vormen van tolken

Verschillende vormen van tolken

Consecutief tolken

Bij het consecutief tolken luistert de tolk naar de spreker en geeft hij daarna de vertaling. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan als een buitenlandse spreker een zaal vol mensen toespreekt of bij een vergadering van een kleine groep. De spreker en de tolk bevinden zich dicht bij elkaar. Als de tolk de aanwezigen die de spreker wél kunnen verstaan niet mag storen, wordt een tolkcabine of fluisterkoffer toegepast in combinatie met een headset. tolkofferte heeft veel ervaring bij de uitvoering van dit soort tolkopdrachten.

Simultaan tolken

Bij simultaan tolken moet de tolk tegelijk spreken en luisteren, want de spreker wacht niet tot de tolk is uitgesproken. De tolk stopt niet met vertalen om de volgende zin te beluisteren; hij of zij doet beide tegelijkertijd. Simultaan tolken vereist veel concentratie, een perfecte taalbeheersing en een brede algemene kennis. tolkofferte beschikt over honderden tolken die deze vaardigheden bezitten.

Een tolk boeken?

Als u snel antwoord op uw vragen wilt of direct een tolk wilt boeken, belt u dan met onze Projectmanager Tolken en Vertalers op het kantoor in uw buurt. Onze adressen vindt u in het menu. Wilt u online een prijsopgave, vult u dan het offerteformulier rechts op deze pagina in of stuurt u ons een e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte. tolkofferte heeft ruime ervaring in alle soorten tolk- en vertaalopdrachten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wij zijn betrouwbaar, discreet en begeleiden uw opdracht van begin tot eind.

Bezoek eventueel de website van ons zusterbedrijf dat is gespecialiseerd in grotere tolkopdrachten: het boeken van een tolk.

© 2018 Tolk- en vertaalbureau Tolkofferte.nl is een dochteronderneming van tolkdienst